گردو کاغذی خارجی تنها در زمین های مرزی قابل برداشت است

یکی از ویژگی های اصلی آنها محلول در چربی است و به همین دلیل است که آنها را فقط در غذاهای گیاهی پرچرب می توان یافت، مانند گردو.

اکتشاف محتوای توکوفرول در نمونه‌های روغن گردو کاغذی خارجی موضوعی است که به طور گسترده در ادبیات تحلیل شده است.

هدف، انتخاب رویکرد مناسب به منظور تعیین آنالیت‌های فعال زیستی موجود در نمونه‌ها، حذف استفاده از مراحل استخراج زمان‌بر و به حداقل رساندن استفاده از حلال‌های آلی است.

مرحله بعدی پس از تجزیه و تحلیل کروماتوگرافی شامل داده کاوی است. تجزیه و تحلیل آماری داده های تجربی تفسیر را قادر می سازد.

از نتایج ابزارهای آماری و شیمی سنجی به طور گسترده در مطالعات اصالت برای حمایت از نتایج به دست آمده از نتایج تجربی استفاده می شوند [30،31،39،40].

هدف از این مطالعه، پیشنهاد یک پروتکل تحلیلی سریع HPLC-UV است که می تواند در بررسی اصالت روغن دانه گردو تهیه شده از دانه های گردو موجود در بازار یونان، منشأ آن از چهار کشور اروپایی، یعنی یونان، استفاده شود.

اوکراین، فرانسه و بلغارستان. غلظت توکوفرول ها در بین نمونه های تجزیه و تحلیل شده با منشاء جغرافیایی مختلف با استفاده از ANOVA یک طرفه مورد بررسی قرار گرفت.

آزمون تعقیبی توکی نیز برای بررسی دقیق اینکه کدام نمونه از منشاء جغرافیایی مختلف با یکدیگر متفاوت است، انجام شد.
2. مواد و روشها
2.1. مواد شیمیایی و معرف ها

استونیتریل درجه HPLC (ACN) و متانول با درجه HPLC (MeOH) از کارل راث (کارلسروهه، آلمان) به دست آمد، در حالی که 2-پروپانول (IPA) و هپتان از Panreac-AppliChem (دارمشتات، آلمان) خریداری شد.

آب فوق خالص توسط یک سیستم تصفیه آب Milli-Q (میلیپور، بدفورد، MA، ایالات متحده آمریکا) ارائه شد. ترکیبات استانداردی که مورد استفاده قرار گرفتند، همگی توسط Sigma-Aldrich (Steinheim، آلمان) خریداری شدند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.