کیسه فریزر تقویمی پیلگون مناسب ترین ابزار برای نگهداری از سبزیجات در یخچال است. همه ما آنجا بودهایم و در هوای سرد فریزر میلرزیم در حالی که کورکورانه در کیسهها و بلوکهای مات برای شام جستجو میکنیم. انجماد یک راه عالی برای افزایش عرضه مواد غذایی است.
اما ممکن است چیزها به راحتی گم شوند یا طعمه سوختگی در فریزر شوند. با ابزار مناسب و همچنین چند تکنیک زیرک برای بسته بندی، آب کردن و سازماندهی مواد غذایی خود، می توانید ذخیره کنید و همچنین مطمئن شوید که هیچ چیز هدر نمی رود.
ما ساعتها تحقیق انجام دادیم، از جمله صحبت با متخصصان ایمنی مواد غذایی و سردبیران آشپزی، تا بهترین ابزار و استراتژیها را برای منجمد کردن غذا پیدا کنیم.
انجماد یکی از ساده ترین مراحلی است که می توانید برای ماندگاری بیشتر مواد اولیه یا غذاهای پخته انجام دهید. این روش به تلاش بسیار کمتری نسبت به روش های دیگر مانند کنسرو کردن، تخمیر یا آبگیری نیاز دارد.
علاوه بر این، اگر از فضای یخچالی که در حال حاضر دارید راضی هستید، به اندازه سایر روش های نگهداری به تجهیزات اضافی نیاز ندارید.
انجماد یک تکنیک همه کاره است. میتوانید فضل یک فصل را مستقیماً از باغ یا فروشگاه مواد غذایی حفظ کنید (به توتهای تابستانی برای تارت، پای آبدار در یک روز زمستانی یا نخود بهاره برای روشن کردن پاستا خامهای فکر کنید).
میتوانید غذاهایی را که از قبل تهیه شدهاند، فریز کنید تا مواد آمادهتان را پر کنید. میتوانید فریزر خود را با آب مرکبات و سبزیهای خرد شده، آلیوم یا ریشه زنجبیل پر کنید تا در لحظه بدون مراجعه به فروشگاه، درخشندگی را به ظرف اضافه کنید.
این غیرقابل انکار است که برخی از غذاهای منجمد طعم یا بافت مشابه غذاهای قبلی خود را حفظ نمی کنند. اما وقتی عاقلانه انتخاب کنید که چه چیزی را فریز کنید و آن را با استفاده از ظروف و تکنیکهای مناسب برای حفظ کیفیت بستهبندی کنید.
به آیندهتان مواد اولیه و غذاهای از پیش آمادهشدهای فراتر از آن چیزی که در انبار یا حتی یخچالتان گنجایش دارد، هدیه خواهید داد.
رطوبت هوا.” ظروف بدون هوا و همچنین کیسه های ضخیم تر، فویل بادوام و کاغذ پوشش داده شده برای انجماد می توانند تفاوت زیادی در کیفیت پس از ذوب ایجاد کنند. آنها اطمینان حاصل می کنند که هر چیزی را که منجمد می کنید برای مدت طولانی تری بهتر بماند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.