پخش عمده دستگاه پاستوریزه بستنی

بستنی یکی از محصولات تولیدی از شیر است که طرفداران فراوانی دارد. پحش عمده ذستگاه پاستوریزه یستنی فرصتی مناسب برای تولید کنندگان این محصول است.
تولید بستنی شامل مراحلی مانند پاستوریزاسیون، هموژنیسازیون، انجماد و… می شود که می توان عمل پاستوریزه کردن را مهم ترین آن دانست چرا که این فرایند با از بین بردن میکروب ها و تخریب کامل باکتری ها نقش مهمی در بهداشت محصول دارد. مرجله پاستوریزه کردن با دادن حرارت 70 درجه ای در زمان بیشتر و یا 80 درجه ای در زمان کمتر صورت می گیرد.
منبع: دستگاه های صنعتی ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما