فروش دستگاه پاستوریزه باکیفیت

پاستوریزاسیون شیر هم اکنون یکی از مهمترین فرآیندهای صنعت لبنیات می باشد که شری عرضه شده قبل ورود به بازار مصرف حتما باید میکروب زدایی و گند زدایی شده باشد ئ عاری از هرگونه ناخالصی برای مصارف خوراکی عرضه گردد.

دستگاه پاستوریزه همان فرآیند حرارت و برودتی دهی به شیر با درجه های تنظیم شده می باشد که به صورت اتوماتیک انجام می پذیرد در استفاده از این سیستم نیاز به سیستم های جانبی برای تامین دمای موردنیاز برای رساندن دمای شیر به درجه جوش و سیستم برودتی برای کاهش دمای سیال می باشد که در مطالب ذیل سعی بر آن گردیده تا توضیحات به صورت تکمیلی در اختیاز فعالان صنعت لبنیات کشور قرار گیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما