سرکه در مشهد برای پخت شیرینی های محلی استفاده می شود

سرکه در مشهد بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. سرکه آلو ژاپنی برای تولید چای شور شکوفه گیلاس معروف به ساکورا چا که اغلب در جشن ها سرو می شود استفاده می شود.

در تهیه ساکورا چا، شکوفه های گیلاس در سرکه آلو ژاپنی غوطه ور می شوند و در نتیجه عصاره حاصل می شود. این عصاره سرکه آلو شکوفه گیلاس فعالیت قابل توجهی در مهار آنیون سوپراکسید دارد.

تجزیه و تحلیل عصاره وجود سیانیدین-3-گلوکوزید، سیانیدین-3-روتینوزید و کافئیک اسید را به عنوان قوی ترین اجزای آنتی اکسیدانی نشان داد (Matsuura و دیگران 2008).

تجزیه و تحلیل سرکه های بالزامیک سنتی نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی عمدتاً ناشی از ملانوئیدین است.

تحقیقات بیشتر نشان داد ملانوئیدین های سرکه بالزامیک سنتی از جذب و اثرات پرواکسیدانی و سیتوتوکسیک هم در طی هضم شبیه سازی شده معده گوشت جلوگیری می کند (Xu و دیگران 2004، 2005؛ Verzelloni و دیگران 2010).

(Budak and others 2011). مقادیر ORAC و TEAC سرکه شراب بیشتر از سرکه سیب بود. سرکه برنج ژاپنی کوروسو دارای ترکیب بالایی از ترکیبات فنلی بود که نشان می دهد منبع قوی فعالیت آنتی اکسیدانی است (نیشیدای و دیگران 2000).

ارزش فعالیت آنتی اکسیدانی سرکه خرمالو بیشتر از سرکه های سفید و قرمز بود. این فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتر به سویه مخمر وحشی مورد استفاده در تولید سرکه خرمالو نسبت داده شد (Ubeda and others 2011).

دیابت به عنوان سطح بالای گلوکز خون در هر دو حالت گرسنگی و بعد از مصرف یک وعده غذایی توصیف می شود.

در دیابت نوع 1، انسولین کافی به دلیل تخریب سلول های پانکراس و در نتیجه هیپرگلیسمی وجود ندارد. در دیابت نوع 2، انسولین وجود دارد، اما بافت ها نسبت به انسولین مقاوم هستند و در نتیجه غلظت گلوکز خون افزایش می یابد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.