خرید اینترنتی دستگاه پاستوریزه شیر کوچک

تولید کنندگان دستگاه های پاستوریزه شیر به منظور ارائه خدمات بهتر، جلب توجه و آسایش بیشتر مشتریان اقدام به تولید دستگاه های پاستوریزه با سایز های مختلف میکنند. فراهم کردن شرایط خرید اینترنتی این محصول از دیگر تسهیلات خوب شرکت ها می باشد.
به فرایندی حرارتی که به وسیله آن از سرعت رشد میکروب ها و ویروس ها در مواد غذایی کاسته میشود وبیماری های مشترک بین انسان و دام ازبین می رود پاستوریزه کردن می گویند.
از این دستگاه بیشتر برای پاستوریزه کردن شیر، محصولات لبنی و انواع مختلف مایعات مانند آبمیوه استفاده می شود.
کلمه پاستوریزه از نام کشف کننده این روش یعنی لویی پاستور گرفته شده است.
طبیعتا به دلیل وجود تقاضا های مختلف و سلایق گوناگون دستگاه های پاستوریزه در سایز های مختلف به تولید می رسند که مدل کوچک آن از ۱۰۰ لیتری شروع می شود ومدل های بزرگتر آن نیز تا ۵۰۰۰۰ لیتر هم ادامه دارد.
مراحل تولید شیرمصرفی
در تولید شیر استاندارد از دستگاه های مختلفی مانند پاستوریزاتور، هموژنایزر، کلاریفایر و… استفاده می شود که یکی از مهمترین آنها دستگاه پاستوریزاتور است که برای پاستوریزه کردن شیر مورد استفاده قرار می گیرد.
معمولا دو روش معروفتر در کنار روش های کمتر شناخته شده برای پاستوریزه کردن شیر وجود دارد.
در روش اول شیر را برای ۳۰ دقیقه در گرمای ۶۰ تا ۶۵ درجه حرارت می دهند.
در روش دوم که مدت زمان کمتری دارد شیر را برای ۱۵ ثانیه در گرمای ۷۰ تا ۷۳ درجه نگه می دارند.
در پایان هر دو روش شیر باید به سرعت تا دمای ۰ تا ۴ درجه سرد شود.
درحال حاضر امکان خرید اینترنتی این محصول نیز وجود دارد و همین موضوع خرید را برای مشتریان آسان تر کرده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.