من می دانم که عنوان کردن این کوکی ها ” بهترین کوکی های خرمایی جو دوسر بدون گلوتن ” چیزهای زیادی می گوید، اما من قسم می خورم که آنها واقعا بهترین هستند !
از با کیفیت ترین کلوچه ها می توان به کلوچه خرمایی نرم و لطیف اشاره کرد.
می خواهید بدانید چگونه می دانم که آنها واقعا بهترین هستند؟ زیرا، هر بار که یک دسته از اینها را برای عکاسی پختم، قبل از اینکه فرصتی برای گرفتن عکس داشته باشم، از بین می روند.
منظورم این است که آیا چیزی بهتر از یک کلوچه جو دوسر کره ای با شکر قهوه ای وجود دارد که بیرون ترد و داخل آن جویدنی باشد؟ فکر کنم نه!
به جز این کوکیهای کرهای و شکر قهوهای که با خرمای جویدنی، لوبیا وانیل و دارچین پر شدهاند! آره!! این کوکیها آنقدر سطح بالاتری هستند که اگر میتوانستم یک دسته را فقط برای هدف روحی درست کنم که به همه کسانی که این پست را دیدهاند اجازه بدهم آنها را امتحان کنند.
حالا این اعتقاد است.
بافت این کوکی ها غیر واقعی است! ما از مراکز نرم و جویدنی با نمای بیرونی کمی شفاف صحبت می کنیم.
پس از آزمایش های متعدد با این دستور العمل، من تشخیص دادم که مطلوب ترین بافت با مخلوط کردن چندین نوع جو به دست می آید.
خود دستور پخت در مجموع 3 فنجان جو را می طلبد.
من شخصا ترجیح می دهم از ترکیبی از جو دوسر نیمه پخت سریع و نیمی از جو دو سر قدیمی استفاده کنم، اما اگر هر دو نوع جو را در دسترس ندارید، می توانید فقط از یک نوع یا دیگری استفاده کنید و آنها همچنان کوکی های کاملاً خوشمزه خواهند بود.
من متوجه شدم که جوهای قدیمی بافت درشت تری دارند در حالی که جو دوسرهای سریع پخت تمایل دارند با هم ذوب شوند تا بافت همگن تری در کوکی ها ایجاد شود.
من طرفدار کوکیهای کشمشی بلغور جو دوسر نیستم…
مثل اینکه اصلاً طرفدار نیستم ! اما، خرما در این کوکی ها جایگزین مناسبی است.
آن ناگتهای شیرین جویدنی و جویدنی مستقیماً در کوکیها ذوب میشوند که بدون ایجاد اختلال در بافتی که کشمش ایجاد میکند ، جیبهای طعم شیرینی در سراسر خمیر ایجاد میکند .
(TBH: من مطمئن نیستم که اختلال بافت یک مشکل واقعی باشد…
اما این تنها راهی است که برای توصیف اینکه چرا از کشمش در کوکی ها متنفرم به ذهنم می آید.
من از خمیر لوبیا وانیلی محبوبم در این کوکی ها استفاده کردم و ارزشش را داشت! طعم وانیل واقعاً از بین می رود، اما اگر نمی خواهید عصاره وانیل اضافه شود، همیشه می توانید از همان مقدار عصاره وانیل استفاده کنید و این کوکی ها همچنان در سطح بعدی خوشمزه خواهند بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.