بازار فروش دستگاه پاستوریزه مواد غذایی

از آنجایی که دستگاه پاستوریزه در فرایند تولید مواد غذایی فراوانی نقش مستقیم دارد، بازار فروش این دستگاه بسیار مناسب است.
هدف از پاستوریزاسیون مواد غذایی نابودی تمامی عوامل بیماری زا و کاهش تعداد میکروب های غیر بیماری زای آن می باشد، که به دلیل افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی صورت می گیرد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

شایع ترین عامل فساد مواد غذایی

می توان گفت شایع ترین عامل فساد مواد غذایی کنسرو شده عملیات پاستوریزه غلط یا حرارتی ناقص است که منجر به زنده ماندن میکروب هایی می شود که در مقابل گرما مقاوم هستند و در مراحل بعدی باعث فساد مواد غذایی می شوند.
منبع: دستگاه های صنعتی ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما